Med lidt held er min Fætter snart Danmarksmester i kvindehåndbold (!)

Min kære fætter Søren er assisterende træner for et af det allerbedste kvindehåndboldhold i Danmark. Faktisk er de så gode at de nu spiller om Danmarksmesterskabet. Som i: De spiller finale!

Som I ved så deltager jeg gerne i stort set alle former for spil med bold, men jeg har ikke rigtigt tilskuer-genet i mig. Men når min Fætters hold spiller, så vil jeg jo gerne følge med. Desværre sendes kampene på TV-kanaler jeg ikke kan se (MEGET ubetænksomt af min Fætter!). Og man må ikke tage sin egen stol og popcorn med i Fona. Fandt jeg ud af.

Men nu fik jeg så fat i en app til min Android-tablet som faktisk kan vise en del af de kanaler jeg ikke kan se på mit TV, så i søndags skulle jeg naturligvis se den første af de to kampe der afgør hvem der skal være danmarksmestre: Min fætters hold (det er HANS hold! *) eller … nogen andre.

Vi kom lidt sent hjem fra en hyggelig 5-års fødselsdag hos en af Zanni’s veninder (det var venindens datter der fyldte 5 – ikke veninden!) så jeg fik først tændt for app’en da der kun var 20 minutter tilbage af kampen. Da jeg først havde skudt (hø!) mig ind på, hvilket hold der var min Fætters kunne jeg konstatere at de var 5 mål bagud. FEM!

Jeg fik naturligvis omgående dårlig samvittighed over at jeg ikke havde heppet på dem fra starten, så det gik jeg straks i gang med. Entusiastisk! Men beklageligvis uden popcorn.

Det havde nogen effekt at jeg begyndte at heppe: Min fætters hold kom ikke længere bagud end de var i forvejen. Desværre havde det ikke tilstrækkelig effekt: De fik ikke rigtigt indhentet det andet hold. Men min Fætter var periodisk på skærmen og jeg var fuld af beundring over at han tilsyneladende ikke så stresset ud over at være bagud.

Kampen endte med et nederlag på 4 mål og som den gode fætter jeg er, besluttede jeg mig til, ikke at nævne det med et ord overfor fætter Søren.

Indtil I går, hvor jeg havde følgende samtale med fætter Søren på Facebook’s chat:

Søren: TV2 fredag aften kl. 20.55, der bliver det hele afgjort 😉

Rob: Jeg kigger med

Søren: Hehe, du har jo ik TV2 ven……

Rob: Jeg har da skaffet en dims så jeg kan se TV2 på min tablet. Så de sidste 20 minutter af kamp 1 (Ikke at det var så sjovt som jeg havde håbet :-\)

Søren: åh ja, rigtig pc nørd, glemte jeg….. Vi vandt da med 4, og fik næsten er perfekt udgangspunkt, selvom vi ku ha vundet meget større…….. men det er sjældent i så afgørende kampe….

Og her gik jeg så lidt i stå. Hvad fanden talte manden om? Vandt? Så faldt femøren:

Rob: LOOOOL jeg troede I tabte. Jeg har siddet og holdt med de forkerte så. Sorry!

Så ja, jeg har siddet og holdt med det forkerte hold og åbenbart heppet dem op fra at være 5 mål bagud til kun at være 4 mål bagud. UNDSKYLD, FÆTTER SØREN!

Men nu ved I det: I aften kl. 20:55 kan I se min Fætter’s hold lammetæve (er jeg sikker på) nogen andre i DM-finalen i damehåndbold.

Og holdet I skal holde med er altså FCM = FC Midtjylland.

FCM!

Hvor svært kan det være?

Når man altså ved det.

*) Det kan godt være at det er en masse kvinder der rent faktisk løber rundt på banen og scorer målene eller forhindre modstanderne i at gøre det samme, og jeg ved godt at der er en anden (også dygtig) træner der ikke har fået lov at bruge prefixet ‘assisterende-‘ men det er stadig min Fætters hold!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *