Mine billeder

Portrætter

Portrætfotografering er en af de typer fotos jeg selv holder mest af, så naturligvis er der flest billeder i denne kategori. Jeg forsøger at gennemføre et - efterhånden langtrukket - fotoprojekt jeg kalder "mine venner". Du kan vist regne resten ud.

Bryllup

Bryllupsfotografering er en spændende gren af fotografering: En del forberedelse, stressende, og uden plads til at begå fejl.<br /> <br /> Såfremt du har brug for en lidt utraditionel fotograf til dit bryllup, eller en fotograf der følger hele brylluppet og sørger for billeder mens I spiser, under talerne og af alle gæsterne, så <a href=http://www.rob.dk/kontakt-mig>kontakt mig</a>.

Konfirmation

Konfirmationsbilleder - det forklarer vel sig selv. Såfremt du har brug for en fotograf til din datters eller søns konfirmation, så <a href=http://www.rob.dk/kontakt-mig>kontakt mig</a>.

Mennesker

Mennesker foran kameraet er altid interessant - og gerne med lidt eksperimenter oveni

Natur og dyr

Jeg har ikke udstyret til de helt store naturbilleder (intet mindre end National Geographics standard kan stille mig tilfreds) men nogle billeder er det da blevet til. Min interesse for portrætfotografering viser sig også hér.

Arkitektur

Jeg har forsøgt mig lidt med stramt komponerede arkitektur-billeder, gerne så resultatet bliver lidt abstrakt.

Eksperimenter

Jeg leger gerne med mit foto - naturligvis i optagelsesøjeblikket, men også gerne i efterbehandlingen af billederne.<br /> <br /> Her er nogle af mine eksperimenter...

Sports

Jeg har ikke udstyret til de helt store sportsbilleder, men lidt er det da blevet til