Så er det officielt: Jeg har fået nyt job!

Jeg har fået tilbudt, og takket ja til stillingen som Director, IT Services (læs; IT Direktør) i Magnetix A/S hvor jeg får ansvaret for Magnetix’ IT-afdeling på 22 mand i København og en gruppe på 7 mand i Vietnam.

Det er et drømmejob, og efter 12 år i Coop er det nok også på tide at komme videre. De sidste par år har været hårde – jeg har skulle træffe nogle svære valg og har blandt andet måtte sige farvel til folk der fortjente langt mere og bedre.

Og dem jeg kunne holde på, og som har knoklet og kæmpet, føler jeg lidt at jeg lader i stikken når jeg har sidste dag i Coop fredag den 27. september. De har været fabelagtige og jeg ved at det bliver hårdt at skulle sige farvel til dem.

Men jobbet i Magnetix en fantastisk mulighed og en stor udfordring, med fokus på Internet og en brøkdel af den bureaukrati og politik jeg har skulle bruge energi på i Coop. Magnetix er et integreret dialog- og webbureau der tre gange har været blandt Børsens Gazelle-virksomheder og ligger nummer 2 på brandstyrke og nummer 1 i kundetilfredshed i MyImages bureauanalyse 2013.

Jeg har arbejdet sammen med Magnetix i flere omgange så jeg ved at de er knalddygtige og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med mine nye kolleger i Magnetix fra 1. oktober.

One Reply to “Så er det officielt: Jeg har fået nyt job!”

Comments are closed.