Rob.dk

Landsforeningen mod sommertid vil gerne have vi stiller urene 20 minutter tilbage

Da jeg skulle checke hvornår vi igen skal stille urene til sommertid faldt jeg over ‘Landsforeningen mod sommertid‘s hjemmeside.

Som det fremgår af skærmdumpet herunder, så har de et ur på deres hjemmeside. Et ur der går 20 minutter for langsomt.

Ved uret er samtidig teksten: “Nu er vi alle enige om at klokken er”, og så tidspunktet “i Danmark”

Så: Ikke nok med at de åbenbart ikke ønsker at vi stiller uret en time frem om sommeren, de vil også have at vi skal stille urene 20 minutter tilbage!

Af deres hjemmeside fremgår blandt andet:

Pludselig – sidst i marts – “koldt vand i hovedet” – bureaukraternes forbandede og unødige sommertid kommer brasende fra den ene time til den anden. Det hele ødelægges til ingen verdens nytte!

Der foretages overgreb og manipuleres med tidsdimensionerne!”

Øhm, små slag og er de 20 minutters forskel I forsøger at få os alle sammen til at blive enige om ikke også at “manipuleres med tidsdimensionerne”?

Skærmdump herunder – bemærk min computers ur i nederste højre hjørne (og dét går rigtigt):

Nej, det er vi så IKKE enige om, alle sammen.

Bemærk også at foreningen holder generalforsamling “den sidste søndag i marts måned” mellem klokken 2 og klokken 3. Nu er sidste søndag i marts måned kl 2 jo også det tidspunkt hvor urene stilles en time frem, så foreningen må have verdens korteste generalforsamling (det fremgår ikke nogen steder af deres hjemmeside at de ikke følger sommertiden, kun at de er mod den).

Det havde været noget mere effektivt at afholde generalforsamlingen den søndag hvor vi går tilbage til normaltid. Så kunne de holde to timers generalforsamling fra 3 til 4 😎

Nå, det bliver spændende at se hvad der sker med uret på http://ikkesommertid.info når vi går over til sommertid: Hvad vil Landsforeningen mod sommertid så forsøge at få os til at blive enige om, hvad klokken er?