Rob.dk

Mine forslag til min kones nytårsfortsæt for 2009

En af min kones traditioner er, at hun har droppet nytårsfortsæt, for som hun siger: Hvis man vil ændre på et eller andet, så behøver man jo ikke vente til nytårsaften med at ændre det.

Det kan der jo være en eller anden grad af logik i, men jeg syntes nu alligevel jeg vil hjælpe hende, så derfor er her:

Mine forslag til min kones nytårsfortsæt for 2009

 1. Jeg vil holde op med at spørge min mand, om min bagdel ser stor ud i en eller anden beklædningsgenstand, og generelt holde op med at give beklædningsgenstande skylden for ting de ikke er ansvarlige for.
 2. Jeg vil huske at rose min mand, når han spiser grøntsager og andet sundt.
 3. Jeg vil anerkende, at bacon er en grøntsag.
 4. Hvis min mand griner af en vittighed, vil jeg betragte den som sjov. Han burde vide det; det var sandsynligvis ham der fortalte den.
 5. Jeg vil holde op med at minde min mand om, at andre bilister ikke kan høre ham, når han råber af dem i trafikken. Det ved han godt, det er derfor han tør råbe af dem.
 6. Jeg vil erkende, at min mands højde ind i mellem skal betragtes en form for handicap han er uden skyld i. Også når han misser toilettet. “Bare sæt dig ned”, er ikke nogen god løsning på noget som helst.
 7. Hvis jeg insisterer på at kalde på min mand med et kælenavn i offentligheden, vil jeg vælge et kælenavn der er lidt mere maskulint end “Puslebassekontortigermand”.
 8. Når min mand efterlader bademåtten på gulvet vil jeg huske på, at det ikke behøver være fordi han har glemt at hænge den op. Måske vil han bare holde gulvet under måtten varm.
 9. Jeg vil holde op med at slå min mand om natten. Det gælder både lammere, hurtige serier af små slag, og store sving med albuen. Det var min drøm, også selvom det var ham der spillede hovedrollen som røvhul i den.
 10. Jeg vil respektere, at min mand har sin egen måde at udføre praktisk arbejde på. Også selvom den omfatter at bande konstant og hele tiden. Det kan enten betyde at der er noget galt eller at alt foregår helt efter planen.
 11. Jeg vil kigge beundrende på min mand, når han laver imitationer. “Helikopteren” er en form for imitation.
 12. Når min mand hører mig sige ordene “en ordentlig omgang rygmassage” skal det være i slutningen af en sætning der starter med ordene “læg dig ned, så skal jeg give dig” og ikke ordene “havde jeg ikke været så træt, så havde du fået”.
 13. Selvom min mand er min helt egen nørd, vil jeg holde op med at give ham skylden for alle problemer med min computer, vores Internet-forbindelse og manglende brugervenlighed af enhver ting der kan sættes i en stikkontakt eller forsynes med batterier.
 14. Hvis min mand forklarer mig at noget er nødvendigt, muligt, sjovt eller sexet, så vil jeg tro ham. Det inkluderer, men er ikke begrænset til; gearskift i biler, tiden som en dimension, prutter og høje benudskæringer.
 15. Sidst, men bestemt ikke mindst, vil jeg sørge for, at min mand får noget mere motion. Sex er motion. Det er forspil ikke.

Jeg er sikker på, at min kone vil syntes at ovenstående er helt fantastisk gode nytårsfortsæt.