Rob.dk

Prisforvirret

tp-musik-tilbudNår jeg kommer forbi en TP Musikmarked så må jeg lige forbi deres tilbud for at se, om der er en film til en god pris, som jeg skal have med hjem.

Nu var jeg heldigvis ikke interesseret i film 2 og 3 i “Bring It On”-serien, for hvis jeg var, så ville jeg stå overfor et næsten umuligt valg:

Skulle jeg købe “Bring It On – Again” for 49,95, eller “Bring It On – All Or Nothing”, også til 49,95?

Eller skulle jeg vove springet, og købe en dobbelt-DVD med både “Bring It On – Again” og “Bring It On – All Or Nothing” til … 49,95?

 

Jaja, billedet er rystet. En ting er, at lave en mindre om-organisering af DVD'erne så jeg kunne få et billede der viste alle tre film samtidig. Men jeg var altså ikke lige klar til, også at slå flash'en til, på mit lille Canon lommekamera, OK?
Jaja, billedet er rystet. En ting er, at lave en mindre om-organisering af DVD’erne så jeg kunne få et billede der viste alle tre film samtidig. Men jeg var altså ikke lige klar til, også at slå flash’en til, på mit lille Canon lommekamera, OK?
Som en bonus (og for at kompensere for det rystede billede) er her priserne fra TP-Musik's hjemmeside. Altså; Du kan købe 1'eren, 2'eren eller 3'eren for 49,95 pr. stk. Eller du kan købe 1'eren OG 2'eren samlet for 49,95. Eller 2'eren OG 3'eren samlet for 49,95.
Som en bonus (og for at kompensere for det rystede billede ovenfor) er her priserne fra TP-Musik’s hjemmeside. Altså; Du kan købe en af filmene for 49,95 pr. stk. Eller du kan købe to af dem samlet for 49,95.

]]