Rob.dk

USA 2015 – Dag 7 – Las Vegas – 02.08.2015

Der er mindst to vabler på dette billede. Og noget mere ømhed og av. Det er som det skal være.

Dagsrytmen har næsten siden starten været den samme: Stå op, skære vabler op, tøj på og så ud og gå og gå.

Til det formål bruger jeg et medbragt Leatherman Multitool. I daglig tale bare omtalt som; overlevelseskniven. Lidt mere om den senere.

I dag fik vi så foræret en pause fordi vi skulle have vasket tøj.

Men først var der så lige de vabler der skulle ordnes.

Z havde som sædvanligt gjort hjemmearbejdet, og fundet et godt vaskeri i Las Vegas (godt som i; gode anmeldelser på Google Maps).

De var søde på vaskeriet og hjalp os med at forstå hvilke  vaskeprogrammer vi skulle bruge (for det er ikke som i Danmark) og systemet med at alle mønter skal proppes i maskinen på én gang.

Flydende vaskemiddel i beholder der går det nemt at dosere uden at at skulle hanfle rundt med en stor dunk: Hvorfor har vi ikke den slags i Danmark?

Når man har den højde jeg har, kan man ikke tørretumble vasketøj på vaskeriet, for så kryber det så meget så det stumper. Så tilbage på hotellet måtte vi have overlevelsesknivens kedelige kusine frem: Overlevelsessnoren.

Vores tøj blev hængt på overlevelsessnoren og ‘forstyr ikke’ blev hængt på døren.

Efter vasketøjet var hængt op, gik vi en tur og kiggede lidt på Las Vegas i dagslys. Her er det den lokale monorail der kom forbi.

Las Vegas er også flot i dagslys, meeeen jeg synes lige at der mangler det sidste.

Der gik heldigvis ikke så lang tid før aftenen faldt på og lysene blev tændt igen.

Venedig – bare i Las Vegas. Her Ponte di Rialto, Rialto-broen, en kopi af den ældste bro i Venedig, med tårnet fra Palazzo Ducale, Dogepaladset, i baggrunde, præcist som de ikke står i Venedig.

Ingen Venedig uden gondoler, så naturligvis er der også det.

Indenfor er der flotte, malede lofter. Der gøres meget for at lokke turisterne til alle steder, så de bruger deres penge præcist dér.

Selfie under et af loftsmalerierne. Z har stadig ikke fåresyge, det er kameraet der ikke gør noget godt for hendes kinder 😍🤪

Der gøres mange ting for at få folk til at kigge forbi. Her et billede af Darth Vader, lavet af Jelly Beans.

Her var loftet malet så det lignede himlen, på en måde så det var svært at fokusere på skyerne, hvilket fik det hele til at se næsten – men kun næsten – realistisk ud.

Udenfor igen: Mere lys og glimmer.

Cæsar foran Caesars Palace.

Der kørte reklamebiler rundt på The Strip, her en for Hot Babes. Jeg fik kortvarigt tanken at de måske var inde i kassen bagpå, men kom så på bedre tanker.

Et sidste kik på noget kitsch før vi gik tilbage til hotellet og sov.

Godnat og sov godt.