Rob.dk

9 regler du hellere må overholde, hvis du vil date min datter

Oprindeligt skrevet 18. juni 2009

Det  lader til, at min datter er kommet i en alder hvor jeg skal forholde mig til, at drenge syntes hun er interessant og – værre endnu – at hun også begynder at syntes at drenge er interessante.

Så, inspireret (niveauet før plagiat) af en amerikansk TV-serie og en liste jeg engang fik pr. mail, er her:

9 regler du hellere må overholde, hvis du vil date min datter

 1. Jeg elsker min datters smil. Hvis du gør noget som helst der fjerner hendes smil, fjerner jeg dit smil. Dine tænder er en væsentlig del af del af dit smil.
 2. Når du skal ud med min datter, så henter du hende og du følger hende hele vejen hjem. Når du henter hende, så kommer du til tiden. Hun er ikke færdig til tiden, men det giver mig en mulighed for at hilse på dig og evt. smide dig ud igen, hvis jeg vurderer, at du ikke er god nok til min datter. Selvom du er godkendt tidligere, så kommer du stadig til tiden. Vi skal nok hygge os mens du venter på min datter bliver færdig. Og med ‘hygge’ mener jeg, at du kan slå min græsplæne, luge ukrudt eller en af de mange andre ting du naturligvis gerne påtager dig frivilligt, for at forblive på god fod med mig.
 3. Når jeg spørger dig, hvad tid I du er hjemme med min datter igen er der to valide svarmuligheder:
  1. “Tidligt!”
  2. “Hvad tid syntes du vi skal være hjemme?” (Svaret er i øvrigt altid; “Tidligt!”).
 4. Hvis min datter gider bruge tid på dig, så er du også klog nok til at vide at usikker sex kan slå dig ihjel. Alle former for sex med min datter er usikker sex og jeg vil slå dig ihjel. Begrebet “sikker sex” er en myte!
 5. Jeg har en 6. sans når det kommer til min datter. Når du er sammen med hende skal du kun bruge 4 af dine sanser:
  1. Du lytter til alt hvad hun har at sige
  2. Du kan dufte til hendes parfume når hun går forbi dig mens du holder døre åbne for hende.
  3. Du kan smage på den mad I spiser og som du naturligvis betaler for.
  4. Og du kan kigge på hende, men kun fra halsen og opefter. Men du rører ikke ved hende. Hvis du får trang til at føle, så skal jeg nok få dig til at føle! Primært smerte, og altid i forskellige kombinationer med “voldsom”, “intens” og “uudholdelig”.
 6. Eneste undtagelse til ovenstående regel er, at du holder hende i hånden hvis hun vil holdes i hånden. Så tager du hendes hånd omgående, uanset om dine kammerater eller din ekskæreste er i nærheden. Nyd det, for det er den eneste del af din krop der nogensinde kommer til at røre ved nogen del af hendes krop. Enhver anden berøring vil, uanset at du bedyrer at der er tale om et ‘uheld’, betyde at jeg fjerner den pågældende kropsdel fra din krop.
 7. Jeg stoler på, at du ikke tager stoffer eller har et usundt forhold til alkohol. Hvis du tager min datter med et sted hvor der er stoffer til stede, så skal jeg introducere dig for et stof. Mere specifikt det stof de laver body bags af. Det vil være indersiden af nævnte body bag, men på det tidspunkt er du ligeglad.
 8. I den periode min datter vælger at bruge tid på dig, bruger du ikke tid på andre piger. Du kigger ikke efter andre piger og der er ikke plads til andre piger i dit liv, din kalender eller dit hoved. Eneste undtagelse er din Mor. Hvis du syntes der mangler et 3. hunkønsvæsen i dit liv, så find en kvindelig præst der kan stå for din begravelse.
 9. På et eller andet tidspunkt ophører dit forhold til min datter. Dette tidspunkt bestemmer hun, ikke du. Når det sker træder følgende regler i kraft:
  1. Du venter med at date nogen som helst igen, indtil tidligst 6 måneder efter du med sikkerhed ved, at min datter har fundet sig en ny kæreste. Ingen undtagelser.
  2. Når min datter er færdig med dig, kontakter du hende ikke og det eneste du har lov at fortælle andre om den tid du havde sammen med min datter er at hun er “den mest fantastiske pige du nogensinde har mødt”. Hvis du på nogen måde omtaler hende i negative vendinger sender jeg dig på en rejse. Eller rettere; rejser! Dit hoved ender et sted, din torso et andet osv.
  3. Du returnerer straks alle de ting hun nogensinde har givet dig, det være billeder, breve eller andet, og du sletter alle SMS’er, MMS’er og mails og andet hun har sendt dig. Hvis hun har givet dig små gaver, så returnerer du enten gaverne eller et beløb svarende til det de har kostet, efter hendes valg. Forvent ikke at få noget retur fra hende. Hvis du insisterer på at få noget som helst retur fra hende, så håber på at det er små ting, for det bliver mig der afleverer dem, og de bliver leveret et sted hvor det vil være ekstra ubehageligt at få leveret store ting.

Du vil sikkert give mig ret i, at det er simple og rimelige regler.

Og lad det være en ufravigelig lov i den periode vi kender hinanden:

 • Jeg har altid ret
 • Jeg er altid rimelig
 • Og du vil overholde ovenstående regler.