Rob.dk

Sjov stavning på skilte og sån’t

Vi begår allesammen fejl og vi staver ind i mellem forkert. Ja, også mig, så jeg ved godt at jeg ikke bør pege fingre af andre.

Men jeg syntes nu alligevel det er lidt sjovt når jeg ser det på skilte og andet i forretninger, og så hiver jeg mobiltelefon (eller kameraet, hvis jeg har det med) frem, og snupper et billede.

I dag tømte jeg så lige de sidste eksempler ud, så jeg kan dele dem med jer her:

 

 

Hvis man læser teksten på stregkoden så er det en and, men jeg syntes altså det ligner en delfin.
Hvis man læser teksten på stregkoden så er det en “and, blinkende med lyd”, men jeg syntes altså det ligner en delfin. (Souvenirbutikken i Randers Regnskov)

 

 

En lille "rygsæk" til 20 kroner. Det er altså noget der 'rygger' (hø hø).
En lille “ryksæk” til 20 kroner. Det er altså noget der ‘rygger’ (hø hø) (Tigerbutikken i Glostrup Storcenter).
Godt at han fik "soldt" stolen, så han kan få råd til den der retskrivningsordbog han har ønsket sig så længe.
Godt at han fik “soldt” denne havetraktor, så han kan få råd til den der retskrivningsordbog han har ønsket sig så længe (vistnok en Bauhaus et sted).

 

Ikke nok med at vi kan se hvem der vandt "konkurrancen" i butikken, vi kan også regne ud, hvem der ville tabe stave-konkurrencen i butikken, hvis de afholder sådan en.
Ikke nok med at vi kan se hvem der vandt “konkurrancen” i butikken, vi kan også regne ud, hvem der ville tabe stave-konkurrencen i butikken, hvis de afholder sådan en. Jeg ville nok også have skrevet “vinderne af” i stedet for “fra” – med mindre naturligvis det er “konkurrancen” der ønsker tillykke. (Bauhaus i City 2)
Ikke en stavefejl, men lidt sjovt at fantasere over hvordan de er kommet frem til denne tekst. "Hvad sagde han vi skulle skrive som førpris?"
Ikke en stavefejl, men lidt sjovt at fantasere over hvordan de er kommet frem til denne tekst. “Hvad sagde han vi skulle skrive som før-pris?” (Silvan i Ejby)

Murphy’s lov vil sørge for, at jeg har lavet mindst én stavefejl på denne side.